BANDET

BANDET

VÅRA ALBUM

Hittils har vi släppt 2 st album och massor av musikvideos. Nu skapar vi nya låtar. Vi samarbetar även med andra artister och hjälper dem att släppa deras låtar m.m

JULENS KONUNG SINGEL - 2018/2019

 

Innehåller 2st helt nyskrivna jullåtar. Julens Konung och Christ is born. Albumomslag av HimmelskaGlimtar.se

INFÖR DIG - 2016


Infor Dig är ett album med 10st nyskrivna låtar.


MITT I MÖRKRET SINGEL - 2018

 

Låtarna från 2018. Innehåller låtarna Mitt i mörkret och Fyll oss nu. Se gärna vår senaste musikvideo på Mitt i mörkret

Run 2 You - 2015


Run 2 You är ett album med 10st nyskrivna låtar.

KONUNGABARN EP - 2017


Inspelad på Hannaskolan Umeå med fritidskören samt solister från skolan. Finns på Spotify att lyssna på.

Mitt i mörkret


Artist: SprucePoint


SprucePoints senaste musikvideo. Släpptes2018, låten spelades in 2017 i SprucePoint Records. Redigerad av Marcus Pettersson (FirMount Creative).

Medverkande är Clas, Robert, Caroline, Rebecca.

Christ is Bord


Artist: SprucePoint

 

Från SprucePoints första julskiva, Christ is Born 2018/2019

Revenge


Artist: SprucePoint


SprucePoints första musikvideo. Släpptes redan 2013, låten spelades in 2012 i SprucePoint Records. Redigerad av Marcus Pettersson. (FirMount Creative).  Medverkande är Clas, Linda, Robert, Caroline, Fiskaren. Bakom kamera finns Knutsson. Lägg märke till fiskaren som är ett återkommande tema i våra videos.

Inför Dig


Artist: SprucePoint


SprucePoints åttonde musikvideo. Finns även på engelska. Inspelad i Västerbotten samt i Skaraborg. Medverkande är Clas, Robert, släkten Knutsson samt fiskaren. Effekter gjorda utav Marcus Pettersson (FirMount Creative).

Julens Konung


Artist - SprucePoint

 

Från SprucePoints första julskiva, Julens Konung 2018/2019

Gryningen


Artist - SprucePoint


SprucePoints första lyrics video. Skapad utav Clas Knutsson.

HISTORIEN OM BANDET


"100% fokus på Gud"


Det hela började med att Clas planerade att ha lovsång på sitt bröllop. Då han kände att det var så otroligt viktigt att ha rätt medarbetare och rätt fokus när man lovsjöng. Samma dag som Clas och hans fru Linda gifte sig så träffades även Robert och Caroline på ett mirakulöst sätt. Clas hade spelat i många olika rockband innan men aldrig känt en sån frid som han gjorde den kvällen.


En längtan föddes den kvällen i Clas hjärta efter ett band som hade sitt 100% fokus på Gud. Robert som är från Falköping besökte julen 2012 norrland (Grannäsgården) för att hänga med sin blivande fru Caroline. Clas träffade då Robert för första gången och de började jamma på direkten. De spelade in en av Roberts egenskrivna låt "It´s impossible to live without Jesus Christ". De märkte att de kompletterade varandra väldigt bra, Robert med sin musikskrivar talang och andlighet. Clas med studiokunskap och driv. Efter detta så började de spela lite i kyrkor och Clas började bygga sin studio där de senare spelade in sin första platta "Run 2 You".Varför gör SprucePoint då detta?


Svaret för SprucePoint är självklart. SprucePoint tror på en Gud som är god, en Gud som inte bara finns på söndagar utan varendaste dag. En Gud som vill ge dig så mycket kärlek för Han älskar dig, ja just dig!! SprucePoint hoppas att du får möta vår personliga frälsare så som de mött Honom. Att du får insikt i att det handlar inte om religion utan om att Gud vill ha en relation och precis som vilken relation som helst så måste man kommunicera för att den ska hållas vid liv. SprucePoint gör detta för att säga till dig: Jesus älskar DIG!!

info@SprucePoint.se

Copyright by SprucePoint.se

All Rights Reserved 2018