STUDIO

STUDIO

HISTORIAN BAKOM STUDION

SprucePointRecords började som en hemmastudio där det kristna rockbandet SprucePoint skulle spela in sina egna låtar men Clas Knutsson som är en av grundarna till rockbandet hade fler tankar angående studion.


Visionen började redan när han var 15 år och de skulle fira nattvard för att sedan sjunga lovsång. Han tyckte det lät falskt när alla klämde i allt de kunde och tänkte att Gud måste tycka det låter hemskt. Men då talade Gud tydligt för första gången in i hans liv och Han sa: "De lovsjunger Mig, så här låter det i Mina öron". Så visade Gud ett filter som gick upp till himlen och det "hemska" som han hörde blev plötsligt en änglakör i hans öron.


Gud lärde Clas en riktig läxa att välsigna all musik som ärar Honom. Därför har han byggt denna studio, för att ge alla kristna artister chansen att få ära Gud med deras musik. Det handlar inte om pengar för då skulle vi inte välja att enbart spela in musik med budskap. Du som kommer hit ska känna att Gud är närvarande när du musicerar. Vi struntar fullkomligt i vilken församling du tillhör eller din bakgrund. Huvudsaken är att din musik ärar Jesus och att du vill sprida Hans budskap genom det du gör!!


Så tveka inte att boka in dig till på studio@SprucePoint.se. Förvänta dig att Gud kommer göra mer än bara låtar i vår stuidio. Kom med en förväntan.


Välkommen till en studio i lantlig miljö och i fina lokaler från 1800-talets slut.

InspelningOftast spelar vi in ett instrument i taget då vi är ute efter så hög kvalité som möjligt. Vi har möjlighet att spela in 20 separata kanaler samtidigt. Efter lång erfarenhet så har vi märkt att man tjänar på att spela in mycket via MIDI med bra plugins. Vi erbjuder både att spela in med mjukvaror och handinstrument men kommer att rekommenderar att man spelar in via MIDI då vi har mjukvaror som är i absolut världsklass. Studion består utav ett mickbås, replokal och kontrollrum som är korrekt akusterat. Studion har de flesta huvudintrument och kan lånas under inspelning. Men önskar man ett visst sound så får man ta med sitt instrument / förstärkare.

SPELA IN

Ingen förkunskap behövs. Om du behöver hjälp att forma din låt och spela in instrument till din låt så står jag gärna till ditt förfogande. Om du vill ha mer avancerade inspelningar så kan jag anlita studiomusiker till ett rimligt pris.


Tanken med det jag gör förutom att sprida glatt budskap är att du ska endast behöva mig för att släppa din musik. Jag erbjuder hela kittet, från att spela in din idé till att släppa ditt mästerverk till ett billigt pris, alla ska ha råd med att sprida Guds ord genom musik. Jag hjälper dig även med att komma ut med din musik och fixa de koder som behövs för att du ska få pengar när din musik spelas.


FILMMUSIK

&

MUSIKVIDEO


Vi spelar även in filmmusik till olika slags filmer. Se mer under fliken "media". Då är det offert som gäller.


Om du vill spela in musikvideo med oss så har vi kontakterna.

RELEASE

 

Vi trycker i småexemplar upp till 50 fysiska skivor. Jämfört med våra konkurrenter så erbjuder vi att trycka enstaka exemplar så man slipper ha skivor hemma som samlar damm. Då ingår det tryckning på skiva och booklet (max 4sidor).

 

Har du dessutom spelat in din musik i min studio som du ska trycka hos mig så får du såklart rabattpris. Vi släpper din fysiska skiva på HimmelskaGlimtar.se om detta önskas.

 

De digitala affärerna vi kan få ut din musik på är:

Spotify, iTunes, AppleMusic, GoogleMusic, Deezer, Tidal, YouTubeMusic, AmazonMusic, Rhapsody, eMusic, rDio, MixRadio, 7 didital, simfy, beatportplay, junodownload, 24/7, Schazam m.fl

 

PRISBas priset: Vid mixning, mastering eller en stor mulitkanalsinspelning debiteras priset per påbörjad timme á 149:-


Pris för en låt är 1499:-


Om du vill spela in en fullängdare eller EP så är det offert som gäller, det vill säga att vi diskuterar fram ett paketpris så båda du/ni och vi känner oss nöjda. Det kan ju hända att du/ni inte spelar själva så många instrument och behöver hjälp med detta, vi är inte omöjlig utan ordnar det mesta.

Ingenstans i Norrland kan du få så billigt pris för att få en sådan bra ljudkvalla.


Tryckning av skiva

Analogt:

Vi hjälper dig/er att trycka skivan och att släppa skivan digitalt + analogt (vanlig skiva). Vi ordnar ISRC-koder och UPC/EAN koder som du behöver för din skiva.

Pris för tryckning av skiva är 29:- per skiva. Då ingår 8 färgstryck på cd och 2sidors booklet. Eller 35:- kr per skiva för 8färgtryck fast med 4 sidors booklet. Det som skiljer mig från andra konkurrenter är att jag trycker endast enstaka exemplar och inte stora mängder (jag trycker max 50 skivor åt gången) På så sätt slipper du ha massor av cd:s hemma som bara ligger och dammar om man inte får sålt dom. Vi kan släppa din fysiska skiva på HimmelskaGlimtar.se om så önskas


Digitalt:

Jag hjälper dig att få ut dina låtar på ex Spotify, iTunes, GooglePlay och AppleMusic m.m. Då är priset från 149:-, beroende på hur många låtar du ska släppa och hur länge du vill ha dem ute på nätet.


Musikvideo

Vi har även kontakter inom filmbranschen så önskas en musikvideo i Full HD så kan vi diskutera fram en lösning även på detta. Det är offert som gäller på musikvideo. Eller om du vill bli filmad när du spelar live och spela in / steama så kan även detta ordnas av filmteam.


FAQ

Vi respekterar varandra även om vi har olika åsikter. Vi följer de regler som är uppsatta i studion. I SprucePoint Studion så spelar vi in kristen musik som ärar Jesus, om inget annat har sagts. Innan inspelning så ska avtalskrivas under för bägges säkerhet. Vi tar emot betalningar via swish eller faktura.Alla priser är exklusive moms

Studion & ljud hyrs alltid ut med tekniker.

Godkänd för F-skatt genom Frilans Finans, vi skickar faktura/swish efter genomfört jobb

REVIDERAD 2018

NÅGRA ARTISTER SOM SPELAT IN HOS OSS / SAMARBETAT

tryck på bilden för att komma till deras sida.

SPRUCEPOINT

Kristet band ifrån norra Sveriga som älskar att få sprida det glada evangeliet.

KARDAN

Kardan (Rickard Lidström) kom upp en sommar från Falköping för att spela in sin skiva. Med egen skrivna låtar och med kärlek som tema. Lyssna gärna på honom.

c1as

Clas (SeEttAs) Knutsson. Driven artist som har spelat runt om i hela Sverige i bland annat SprucePoint, Sinjabe, Praise Albaze m.m

SIMON MELLERGÅRD

Som även kallar sig själv järnspöket. Gör fruktansvärt bra låtar med mycket melodiska inslag. Ett måste att lyssna på. Finns på YouTube m.m

DANIELA RASK

Danni har spelat in några låtar i vår studio. Hon har en mycket berörande sångröst och hennes låtar är fylld med den helige ande.

HANNASKOLAN

Ett kärt samarbete mellan krisen skola i Umeå och vår studio. Vi har hjälpt dem att tex spela in en skiva med deras kör och göra musik till deras logo m.m

FIRMOUNT CREATIVE

Detta filmkanal drivs utav Marcus Pettersson som är en otroligt begåvad ung kille. Hans filmer är unika. Vi har bland annat gjort deras filmmusik men de har även hjälpt oss med väldigt mycket media.

KANAL 16

En kristen tv kanal där vår musik spelas. Gå gärna in och titta. De har mycket berörande undervisningar m.m

HIMMELSKAGLIMTAR

En kristen e-handel som säljer våra skivor och är vi har ett gott samarbete. Gå in och shoppa!!

info@SprucePoint.se

Copyright by SprucePoint.se

All Rights Reserved 2018