STUDIO LOVSÅNG

Läs

STUDIONS STORY

StudioLovsång började 2011 som en hemmastudio där det kristna rockbandet SprucePoint skulle spela in sina egna låtar men Clas Knutsson som är en av grundarna till rockbandet hade fler tankar angående studion. Vid start hette studion SprucePoint Records


Visionen började redan när han var 15 år och de skulle fira nattvard för att sedan sjunga lovsång. Han tyckte det lät falskt när alla klämde i allt de kunde och tänkte att Gud måste tycka det låter hemskt. Men då talade Gud tydligt för första gången in i hans liv och Han sa: "De lovsjunger Mig, så här låter det i Mina öron". Så visade Gud ett filter som gick upp till himlen och det "hemska" som han hörde blev plötsligt en änglakör i hans öron.


Gud lärde Clas en riktig läxa att välsigna all musik som ärar Honom. Därför har han byggt denna studio, för att ge alla kristna artister chansen att få ära Gud med deras musik. Du som kommer hit ska känna att Gud är närvarande när du musicerar. Vi struntar fullkomligt i vilken församling du tillhör eller din bakgrund. Huvudsaken är att din musik ärar Jesus och att du vill sprida Hans budskap genom det du gör!!


Så tveka inte att boka in dig till på info@StudioLovsang.se. Förvänta dig att Gud kommer göra mer än bara låtar i vår stuidio. Kom med en förväntan.


Välkommen till en studio i lantlig miljö och i fina lokaler från 1800-talets slut.

Studions grundare

CLAS KNUTSSON

Efter många år av turnerande och mängder med släppta plattor så har nu Clas slagit sig till ro, med en stor familj så levar han det lyckliga familjelivet. Driven studiotekniker/egen företagare samt arbetar på kristen skola som IT-tekniker, inte nog med det så driver han och hans fru HimmelskaGlimtar.se - en kristen webbutik.  

Våra

Priser

från

199kr


Mixning & Mastering från 199:-

Skicka in dina färdiga inspelningar eller midi så får du en offert på vad det kommer att kosta

Spela in egna låt/låtar från 1499:-
 
Du bokar tid hos oss så spelar vi in din låt antagligen i vår studio eller på något annat ställe med vår portabla studio. Om det är EP eller en fullängdare så är det alltid offert som gäller. Vid vanliga låtar brukar vi ta 1499:-

Vi hjälper dig

HELA VÄGEN

Vare sig du ska spela in hos oss eller bara vill ha hjälp med ditt redan inspelade material så finns vi här för dig! Du behöver inte någon förkunskap utan vi hjälper dig utifrån där du befinner dig i livet. 


Övriga samarbeten? Tveka inte att höra av dig, vi är gärna med på något hörn på lovsångsprojekt eller om ni behöver hjälp med något.

INSPELNING

Vi har en professionell studio som kan spela in midi i världsklass samt 24kanalers inspelningar

MASTERING

Slipp hemska överraskningar i dina låtar. Vi har korrekt akustusterat masteringrum

MIXNING

Vi hjälper dig sedan att mixa din musik eller om du vill skicka in digitalt så hjälper vi dig

SKIVSLÄPP

Vi hjälper dig när du spelat in låtarna hos oss att släppa de digitalt eller analogt. Vi är med hela vägen

VART ÄR STUDION

Studion finns i Västerbotten

VÅRA ÖPPETTIDER

Studion är öppen på sommaren
Men alla andra tjänster såsom mixning, portabelstudio m.m är öppet året runt

FÖLJ OSS GÄRNA

© Copyright. All Rights Reserved 2019 by Studio Lovsång.
Priserna som anges är i ex moms. Vi innehar f-skatt sedel via FrilansFinans.

Tel: 010 240 00 95 . info@StudioLovsang.se